Kalusto

Kuljetuskalustomme käsittää pakettiautoja, kevyitä ja raskaita jakeluautoja painoluokissa 5-26 tonnia, rekkavetureita painoluokassa 18-26 tonnia, moduuliyhdistelmiä, nosturiauto- ja vaihtolavakalustoa, sekä työkoneita. Perävaunukalustomme koostuu dolly-apuvaunuista, puoliperävaunuista, avo- ja nousukapelliperävaunuista, sekä konttiperävaunuista. Meillä on käytössämme ”pätkäkärry”, jolla pystymme kuljettamaan raskaan 20’ jalan merikontin tukevasti perille vaikkapa ahtaampaankin paikkaan.

Koko jakeluautokalustomme on varustettu perälaudalla, pumppukärryillä ja tarpeisiin soveltuvalla kuormansidonta -välineistöllä. Tarvittaessa otamme nokkakärryt mukaan, jotta saamme lähetyksenne perille vaikka portaita pitkin.

Valtaosa umpikori -kalustostamme on kylkiaukeavaa. Pitkän tavaran lastaus ja purku käy siis näppärästi kyljestä. Mikäli Teillä ei ole käytössänne lastauskalustoa voimme toimittaa lähetyksenne myös kuormausnosturilla varustetulla kuorma-autolla niin sanottuna HIAB-toimituksena. HIAB-auto mahdollista varustaa nostokorilla, kouralla tai hydraulisella lavanostimella. Lavanostimella kerroksiin nostaminen on vaivatonta.

Koko kalustomme on varustettu GPS-paikannusjärjestelmällä. Näin tiedämme reaaliaikaisesti missä kalustomme liikkuu. Pidempien sopimusten yhteydessä Teidän on mahdollista saada internet-pohjainen kalustoseuranta ajossanne olevaan kalustoon.

Kalustostamme löytyy myös Moffett-ajoneuvotrukki, jolla hankalatkin kohteet ovat saavutettavissa.