Palvelut

Yrityksemme toiminnan kulmakiviä on asiakkaan palveleminen luotettavasti, joustavasti, laadusta tinkimättä ja aina asianmukaisella ja nykyaikaisella kuljetuskalustolla. Koulutetut kuljettajamme palvelevat Teitä ja huolehtivat lähetyksistänne rautaisella ammattitaidolla. Kuljetamme mitä vain, minne vain ja milloin vain. Tarvitsette sitten kappaletavarakuljetusta pääkaupunkiseudulla, tai merikonttikuljetusta Ivaloon, ottakaa ihmeessä yhteyttä. Kattava ja luotettava yhteistyökumppaniverkostomme kattaa koko Suomen.

Jakelukuljetukset

Normaaleissa jakelukuljetuksissa valttejamme on nopeus ja luotettavuus. Pääkaupunkiseudulla toimitamme rahdin perille jo tilauspäivänä ja tavarat toimitetaan vastaanottajalle samalla autolla, joka ne lastaa kyytiinsä. Tällä tavalla pystymme käytännössä eliminoimaan rahdin vaurioitumisen ja häviämisen riskin kuljetuksen aikana.

Tullitavaroiden kuljetukset

Suomeen saapuvan, ja kauttakulkevan, tullaamattoman tavaran kuljetus on ammattilaisten hommaa. Me olemme ammattilaisia. Kuljettajamme ovat tottuneet käsittelemään kuljetuksiin liittyviä asiakirjoja ja asioimaan tullissa niiden kanssa. Teemme myös passituksia (T1 Dokumentit) transito-tavaroille, jotka itse kuljetamme ja meillä on hyviä yhteistyökumppaneita, jotka pystyvät tekemään tullaukset ja vientiselvitykset. (1.9.2016 alkaen emme toistaiseksi tee passituksia)

Lentorahti

Olemme ammattilaisia lentorahdin kuljetuksissa. Koko henkilökuntamme on saanut EU-komission asetuksen 185/2010 mukaisen lentorahdin turvatietoisuuskoulutuksen. Tunnetun lähettäjän statuksenne (SPX) pysyy siis voimassa, kun me toimimme rahdinkuljettajana, huolehtien lentorahtilähetyksen toimittamisesta lentoyhtiön terminaaliin, tai sieltä pois.

Pikakuljetukset

Onko asiakkaasi tuotantolinja pysähtymässä ja raaka-aineet tulossa lentona Vantaalle, josta ne pitäisi saada salaman nopeasti Pälkäneelle? Tai onko Kemin satamassa laiva odottamassa varaosaa ennen merelle lähtöä? Ei hätää; soitto meille ja automme on valmiina lähtemään 30min varoitusajalla. Pystymme ketteränä yrityksenä lähettämään tarvittavan kokoisen auton matkaan ja asiakkaasi saa tarvitsemansa raaka-aineet tai varaosat suoratoimituksena vaikka Ivaloon asti. Me emme tuijota kelloa, kun kiire tulee, vaan toimitamme tavarat perille salaman nopeasti vuoden jokaisena päivänä.